Kakskertaseuran kuvakilpailu 2019

Kilpailun säännöt:

1. Järjestäjä: Kakskertaseura ry

2. Kilpailun aihe: Kakskertaseuran alueelta vuonna 2019 otetut kuvat.

(Kakskertaseuran alue on Satavan ja Kakskerran saaret, sekä niitä ympäröivät pienemmät saaret)

3. Kilpailuaika 15.6.2019 – 30.10.2019

4. Osallistuminen: yksi osallistuja voi lähettää kilpailuun enintään kolme (3) kuvaa.

5. Kuvassa tai sähköpostissa on oltava 1. kuvaajan nimi, 2. kuvan nimi, sekä 3. kuvauspaikka.

6. Jos kuvissa on ihmisiä, heiltä on oltava kuvaus- ja julkaisulupa.

7. Jos osallistuja on alle 16-vuotias, tarvitaan huoltajan suostumus.

8. Kuvat lähetetään osoitteeseen: kakskertaseura@gmail.com

9. Voittajat (12 kuvaa) valitsee Kakskertaseuran hallitus ja voittajat julkistetaan joulukuussa 2019.

10. Kuvakilpailun parhaat julkaistaan Kakskertaseuran kalenterissa 2021.

Osallistumalla kilpailuun kilpailija hyväksyy kilpailun säännöt ja sitoutuu noudattamaan niitä. Lähettämällä valokuvia kilpailuun osallistuja antaa Kakskertaseura ry:lle oikeuden käyttää valokuvia omassa markkinoinnissaan, julkaisuissaan ja kalenterin 2021 kuvina. Kakskertaseuran hallituksen jäsen ei voi osallistua kilpailuun.

Arvonnassa voittaneiden henkilöiden nimet voidaan julkaista Kakskertaseuran verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Osallistujien sähköposteja tai nimiä ei tallenneta tai käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin kilpailun toteuttamiseen. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

Säännöt pdf-liitteenä: Kuvakilpailun säännöt