Neulomakerho laitureilla

Neulomakerho on kokoontunut kukin omalla kotisohvallaan ja tuotoksista on tehty pieni uutinen uutispalstalle. Viimeinen kotineulonta oli 27.4. ja nyt siirrytään pienen kevättauon jälkeen ulos, mikäli rajoitukset antavat myöten. Kesäneulojaiset laitureilla ja terasseilla alkavat suunnitelman mukaan 8.6. ja jatkuvat 3.8. asti parittomien viikkojen tiistaisin klo 18-20.

Laiturineulojaisista on tehty seuraavanlainen suunnitelma ja niin kuin aina, suunnitelmiin voi tulla myös muutoksia, joten joka kerta ennen neulojaisiin lähtöä, käykää seuran kotisivuilla tarkistamassa, missä tavataan eli muutokset ilmoitellaan kotisivuilla. Kunkin päivän kohdalla on maininta, tarviiko ottaa oma jakkara mukaan.

-        8.6. tavataan Marian luona Samppaantie 355, tuolia ei tarvitse raahata mukaan ja katoskin löytyy sateen sattuessa.

-        22.6. tavataan Piian pihalla Halssinpellontie 28, tuolia ei tarvitse ottaa mukaan ja katoskin järjestyy tarvittaessa.

-        6.7. ollaan Liisan luona Korterannantie 55, tuolia ei tarvitse mukaan ja katostakin on sateen varalta.

-        20.7. Kakskerranjärven Brinkhallin uimarannalla, kannattaa ottaa oma jakkara mukaan ja toivotaan, ettei sada tai sitten neulomakerho muutetaankin uimakerhoksi.

-        3.8. tavataan Elinan luona Korterannantie 53 ja tuoleja ei tarvitse ottaa mukaan, katostakin löytyy tarvittaessa.

Kaikki neulontatöistä kiinnostuneet, tervetuloa mukaan harrastamaan!