Kutsu Kakskertaseuran pikkujouluun 27.11. Kaikki liput myyty!

PIKKUJOULUKUTSU

Tervetuloa saarelaisten pikkujouluihin!

Kakskertaseura järjestää ohjelmalliset pikkujoulut Satavassa Seuraintalolla (Samppaantie 90) lauantaina 27.11.2021 kello 18-24.

Ilta aloitetaan kuudelta yhteisellä maljalla, jonka jälkeen nautitaan illallinen, joka sisältää: salaatteja, porsaanpaistia, uunijuureksia ja perunoita. Kaikki ruoat ovat laktoosittomia ja gluteenittomia. Mikäli olet kasvisruokavaliolla, ilmoita se erikseen.

Ruoka lopetetaan kahviin ja pieneen makeaan jälkiruokaan. Pöydissä on tarjolla vettä ja mukaan voit ottaa omat ruoka- ja seurustelujuomat.

Iltaamme viihdyttää ruoan jälkeen Walker Group bändi, joka soittaa hyvää tanssimusiikkia ja lisäksi saamme nauttia dancehall reggae ryhmän esityksestä.

Ohjelmallisen illan hinta ruokineen on 25 euroa. Pukeuduthan tonttulakkiin tai muuhun jouluiseen asusteeseen.

Ilmoittautumisen yhteydessä kerro, miten monta lippua maksat ja kuka on maksaja. Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistuksen pääsystä juhliin, minkä jälkeen voit maksaa osallistumismaksun mukana tulevan ohjeen mukaan.

Juhliin mahtuu 70 henkeä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on lauantai 20.11. Kun kiintiö on täynnä, siitä ilmoitetaan myös näillä kotisivuillamme www.kakskertaseura.fi.

Ja muistathan – vain terveenä paikalle!

Ilmoittautumiset ja lisätiedot ensisijaisesti sähköpostitse osoitteeseen piia.kramsu@jelpekon.fi tai puhelimitse 040 779 1069.

Tervetuloa!

T. Kakskertaseuran hallitus