Neulomakerho

Neulomakerhossa kokoonnutaan tekemään kaikenlaisia omia käsitöitä. Välillä on joku teemapäivä ja opetellaan uutta, mutta ennen kaikkea on tarkoituksena jakaa tietoa ja taitoa toisillemme. Tapaamiset ovat parittomien viikkojen tiistaisin seuraavasti:

-       ti 15.2.-26.4. kello 18-20 neulomakerho Kakskertatalolla; 

-       ti 7.6.-2.8. kello 18-20 neulomakerho kesälaitureilla. Kesän neulomakerho pidetään jälleen mahdollisuuksien mukaan laitureilla tai muuten vain ulkosalla joka toinen tiistai 7.6. alkaen 2.8. asti kello 18-20. Kesän neulomakerhossa teemme edelleen käsitöitä laidasta laitaan, kukin halujensa mukaan ja mikäli tulee jokin pulma, niin varmasti tämä joukko ratkaisee sen. Joten rohkeasti mukaan kaikki käsitöiden ystävät. Päätimme, että kesälaitureihin pitää ilmoittautua viimeistään sunnuntaina ennen tiistain kokoontumista ja samalla saa osoitetiedon, mikäli ei ole entuudestaan tuttu paikka. Joten ilmoittaudu jokaiseen neulomakerhoon ennakkoon piia.kramsu@jelpekon.fi tai viestillä 040-7791069. Kerään ilmoittautumiset ja ilmoitan illan emännälle etukäteen, ketkä ovat tulossa. 

Kesälaitureiden emänniksi ovat lupautuneet:

-       ti 13.9.-22.11. kello 18-20 neulomakerho Kakskertatalolla, paitsi ensimmäinen kokoontuminen 13.9. on Kakskerran kirkolla


« Takaisin Tapahtumat -sivulle