Kirjapiiri

Kirjapiirin ensimmäinen kokoontuminen 25.1. 2022 klo 17 Kakskertatalolla. Jatkossa kokoonnumme kerran kuussa. Kaikille saarelaisille avoin kerho, jonka toiminta muotoutuu jäsenten omien toiveiden ja innostuksen mukaan. Ensimmäisen kerran vetäjänä toimii Santra Koskinen ja hän esittelee kirjan ’Rottien pyhimys’. Kirjapiirissä voit mieluusti itsekin esitellä jonkin kirjan, ja halutessasi voitkin jo ensimmäiseksi kerraksi miettiä kirjan, jota voidaan käsitellä. Lukupiirin tarkoituksena on innostaa jäseniä lukemaan ja keskustelemaan kirjoista. Tervetuloa mukaan!

Toinen tapaaminen on 22.2.2022 klo 17 ja vetäjänä toimii Pia Arasola. Käsiteltävä kirja on Reijo Salmisen 'Tulta, hikeä ja kyyneleitä' ja tekijä itse tulee myös paikalle.