Kädentaidon päivä, 29.10.2013

Lauantaina 26.10. kokoontui Kakskertatalolla joukko naisia tekemään Meeri Pohjankukan opastuksella rintakoruja juomatölkkien rengasklipsuista. Alkuun Meeri esitteli erilaisia malleja, joita voi tehdä, ja hän jakoi myös perusohjeet, miten klipsuja yhdistetään. Ensi katsomalla kaikki klipsut näyttivät samanlaisilta, mutta tarkempi tutkiminen sai meidät tarkoiksi, kaikki eivät käyneet yhteen toistensa kanssa. Joillakin oli mukanaan myös värillisiä klipsuja ja laittamalla niitä väleihin kirkkaiden kanssa saimme aikaan monennäköisiä koruja. Itse korut teimme virkkaamalla yhteen tölkkien klipsuja ja koristelimme niitä napeilla. Taakse ompelimme hakaneulan tai liimasimme taustaneulan, jotta saamme ne kiinnitettyä takkiin tai puseroon.


 

Lisäksi materiaaleina oli erilevyisiä heijastinnauhoja, joista osa teki heijastavia kukkia yhdessä neonvärisen langan kanssa ja pöllön näköisiä rintakoruja sekä roikkuvia kaksipuolisia heijastimia.


 


Kaikkiaan talolla pyörähti 11 henkeä päivän aikana. Kuvaajakin, Mirja Rakkolainen, kävi paikalla ottamassa muutaman kuvan meidän valmiista ja myös keskeneräisistä töistämme. Kaikille tarjottiin kahvia ja muffiineja. Aika kului nopeasti hyvässä seurassa ja päätimme tehdä joku toinenkin kerta    lisää klipsukoruja.



Kiitos kaikille paikalla olleille askartelijoille!

« Takaisin Ajankohtaista -sivulle