Käsityönäyttely ja siivoustalkoot, 7.5.2014

Aurinkoinen lauantai 3.5. keräsi Kakskertatalolle toistakymmentä henkeä eri toimintoihin. Sisällä talossa oli buffetti, jossa tarjolla oli kahvia, teetä ja herkullisia kakkuja. Kun oli saanut ensin makeaa mahantäydeltä keittiön puolella, niin ison huoneen puolella riitti ihasteltavaa myös ylen määrin neulomakerhon näyttelyn merkeissä. Neulomakerhossa naiset ovat tehneet monenlaisia käsitöitä talven aikana: neulepaitoja, villasukkia, kransseja, kortteja, rintaneuloja, kirjontatöitä, virkattuja liinoja, vain osan mainitakseni. Näyttelyyn tutustujia kävi pitkin päivää, mutta enemmänkin olisi mahtunut. Muutama suunnitteli tulevansa syksyllä neulomakerhoon.

Käsitöitä:
 

 

Ulkona osa joukosta lähti siivoamaan tienvarsien roskia ja osa ryhtyi poistamaan järven rannassa käyttökiellossa ollutta laituria. Tienvarret olivat melko siistit, paitsi bussipysäkkien kohdat, joissa ei ollut roskiksia, joten homma hoitui ripeästi ja ehdimme kaikki takaisin Kakskertatalolle rannan siivoustalkoisiin. Kulttuuri- ja toimintatyöryhmän naiset olivat olleet ahkerina myös ruokahuollon
puolella ja niinpä pääsimme välillä nauttimaan siskonmakkarakeittoa lounaaksi. Talkoot jatkuivat iltapäivään ja olimme kovasti tyytyväisiä kättemme tuloksiin. Tuhannet kiitokset kaikille paikalla olleille, oli mukava tehdä yhdessä!  Oikein hyvää kevään jatkoa kaikille ja nähdään jälleen seuran tulevissa tapahtumissa!



« Takaisin Ajankohtaista -sivulle