Kakskertapäivä Harjattulassa, Marjatta kiittää, 1.7.2014

Ilmojen haltia puhalsi pilvet sateineen sekä kylmän pohjoiseen. Antoi auringonpaisteen ja tyynen ilman Kakskertapäivälle Harjattulaan. Sunnuntaina vapautti sateen ja kylmyyden sekä tuulen. Meille järjestäjille ja yleisölle se sopi hyvin.

Neljästoista Kakskertapäivä keräsi suuren joukon ihmisiä viihtymään Harjattulaan. Kaikki meni suunnitelmien mukaan, jokunen innostui esityksissään ylittämään annetun ajan, mutta saimme väliajalla kiinni aikataulun, eikä se tuntunut haittaavan yleisöä, eikä myöskään kaupunginjohtajaa, kun häneltä kysyin, hän vastasi: ”Ei haittaa, täällä viihtyy, koska tunnelma on hyvä”. On aina vaikeuksia saada näinkin suureen tapahtumaan sopiva ohjelma.

Mielestäni ja tulleista lukuisista palautteista päätellen onnistuimme. Vieläpä ohjelman esittäjät tulivat talkoisiin, he kun olivat hyviä ystäviä, sekä entisiä työkavereita. Paikalliset esittäjät ovat aina valmiina. Siitähän se koostui aikamoinen joukko, jotka lähtivät hyvillä ja iloisilla mielin, kun saivat auttaa, se oli heidän palkkionsa.

Jos jonkun esityksen poimisin, niin Hörkön lasten laulu ”LINTU” jäi varmaan jokaisen mieleen. Kiitokset kaikille! VPK: n juhlakulkue täytti väliajan, torvet ja kellot soiden ajoivat Brinkhallista Harjattulaan. Sekä päivien lopussa esittivät näytöksen.

VIELÄ MAINITTAKOON JAANA MAJATIEN VALINTA VUODEN KAKSKERTALAISEKSI, JA VALINTA OLI OIKEAAN OSUNUT. JAANA ON TEHNYT VUOSIA PYYTEETÖNTÄ TYÖTÄ KAKSKERRAN HYVÄKSI. Esim. eihän Kakskertapäiviä voi aloittaa ilman Jaanan laulamaa Kakskertalaulua, toivotaan, että näin on jatkossakin.

Illalla vielä tansseissa monet tapasivat. Sunnuntaina ihana tanssihartaus Kirkossa, olisi pitänyt olla kuulijoita ja katselijoita enemmän, ehkä se tanssi nimi hämäsi, ettei kirkkoon sovi tanssi, mutta tämä esitys sekä musiikki oli kaunista ja rauhoittavaa.

Kiitos kaikille ohjelman suorittajille, järjestelijöille, sekä ennen kaikkea yleisölle.

Ensi vuonna tavataan!   Hyvää kesää toivottaa:

Marjatta Männistö tiistaikerholainen

« Takaisin Ajankohtaista -sivulle