Hallituksen kuulumisia, 10.09.2014

Hallitus kokoontui syksyn toiseen kokoukseensa Vuoden Kakskertalaisen Jaana Majatien luona. Loistavan tarjoilun ja mukavan yhdessäolon lisäksi käsiteltiin myös joitakin asioita.

Uusi tarkennettu sopimus myllyalueen uudelleen järjestelyiksi ja sopimuskauden jatkamiseksi vaatii vielä hieman täsmentämistä. Neuvotteluja jatketaan vuokraisännän kanssa. Periaatteet on sovittu, mutta tekstin viimeistelyä jatketaan.

Edellisen hallituksen kokouksen jälkeen on osallistuttu moneen tapahtumaan. Kirjatuiksi tuli 11 tapahtumaa mukana yhteisiä hankkeita, kuten myllytalkoot ja -juhlat sekä missiotreffit, ja osallistumisia eri tilaisuuksiin ja tulevien hankkeiden valmisteluun. Kotisivujen uutisista löytyy tarinaa ja kuvia toteutuneista tapahtumista. Edessä on mm. kaupunginosaviikko joulukuun alussa, mihin Kakskertaseura osallistuu useilla tapahtumilla.

Vuosikokouksen valmistelu on aloitettu. Kokouspäiväksi sovittiin to 29.1.2015. Se aikatauluttaa myös asiakirjojen valmistumisen hallituksen joulukuun kokoukseen, tilinpäätöksen tosin vasta tammikuuhun.

2x-lehden joulunumeron ilmestymispäiväksi on sovittu 25.11., joten joulumyyntiin liittyvät mainokset ehtivät sopivasti mukaan lehteen. Ilmoituksia otetaan jo nyt vastaan!

« Takaisin Ajankohtaista -sivulle