Hallituksen kuulumisia, 10.12.2014

Hallituksen tämän vuoden viimeinen kokous pidettiin Liisa Nummelan kotona. Loistavan tarjoilun lisäksi ehdittiin toki työstää kokousasioitakin. Oleellisimmat asiat koskivat tulevaa vuosikokousta tammikuussa.

Vuosikokouksen pitäminen tammikuussa tuo aika tiiviin työrupeaman vuoden vaihteeseen. Kokouskutsu asialiitteineen on saatava postiin kuun puoliväliin mennessä, jotta sääntöjen määräykset täyttyvät. Sitä ennen pitää saada tilinpäätös, toimintakertomus, -suunnitelma ja talousarvio valmiiksi, painettua vihkosen muotoon ja postiin. Siinä myös tilitoimisto ja tilintarkastajat joutuvat kiireen keskelle.

 Tilinpäätös on aikataulullisesti kriittisin, koska tilitapahtumia syntyy vielä joulun jälkeenkin, kuun loppuun saakka. Asiaa on kuitenkin ennakoitu viemällä edellisten kuukausien tositteet valmisteluun jo nyt. Hallitus hyväksyi muut vuosikokouksessa käsiteltävät sääntömääräiset asiat kuitenkin niin, että teknisiä tarkennuksia ja korjauksia ehditään vielä tehdä ennen materiaalin kasaamista ja viemistä painoon.

Jouluntoivotusten jälkeen lähdettiin sateeseen ja kotia kohti. Useimmat kuitenkin nähdään vielä laulamassa kauneimpia joululauluja Kakskerran kirkossa sunnuntaina 14.12. kello 16. Sinne toivotaan runsasta osanottoa, taitaa tulla sateiden ja myrskyjen jälkeen kaunis päiväkin.

« Takaisin Ajankohtaista -sivulle