Hallituksen kuulumisia, 9.12.2015

Eduskunta pitää ”viimeisen täysi-istunnon ennen joulutaukoa” – meillä hallitus teki samoin. Tänään kokoonnuttiin ja paikka oli tavanomaisesta poikkeava, oltiin Piia Kramsun kotona. Tarjolla oli kokousasioiden lisäksi perinteinen joulupuuro, ja todella maittava olikin.

Kokousasioina käsiteltiin tulevan vuosikokouksen asioiden valmistelutilannetta. Vuosikokouksen ajankohta 10.2.2016 klo 18 Kakskertatalolla oli jo aikaisemmin päätetty, nyt päätettiin kutsun malli ja esityslista sääntömääräisine pykälineen. Päätettäviksi tulevia asiakirjoja, toimintakertomusta ja -suunnitelmaa sekä talousarviota, vielä viimeistellään. Tilinpäätös tietenkin odottaa vielä loppuvuoden tilitapahtumia, mutta valmistunee sekin heti vuoden vaihteen jälkeen.

Henkilövalinnoista ei laajemmin puhuttu, mutta edessä on muutoksia. Valittaviksi tulevat vuosittain sekä puheenjohtajat että erovuoroiset hallituksen jäsenet. Kaikki eivät enää ole asettumassa uudelleen ehdolle, ainakin puheenjohtaja on luopumassa tehtävästä.

Hallitus päätti myös tulevan kauden uuden hallituksen järjestäytymiskokouksen ajankohdan, jotta toiminta pääsee keskeytyksettä käyntiin heti vuosikokouksen jälkeen.

« Takaisin Ajankohtaista -sivulle