Puutarha- ja rakennusilta, 21.3.2017

Viherlassilan energinen yrittäjäpariskunta Silja ja Mika Lassila ottivat puutarha-asioista kiinnostuneet, liki kolmekymmentä kakskertalaista lämpimästi vastaan. Liikkeen ulkotilat pursuilivat keväisiä sipulikukkia. Siemenpussit ja kukkamukulat olivat näyttävästi esillä. Viherpeukalot alkoivat pyöriä jo sisään astuttaessa. Tilaisuus aloitettiin kahvittelulla ja sen jälkeen TT-Rakennuksen Juho Haapasalo esitteli kattojen korjausrakentamista ja vastaili kysymyksiin. Viherlassila on lanseeranut uuden termin PIHASTELU. Mitä kaikkea se voikaan sisältää? Pihassa puuhastelua, kepeää ja iloista otetta puutarhan hoitoon, leppoisaa käyskentelyä ja luonnon ihastelua, tyytyväisyyttä oman käden jälkeen ja tietysti myös ihastumista. Kuulostaa mukavalta, eikö vaan.

Silja Lassila esitteli uutta ja pihastuttavaa kaudelle 2017, mm. amppelikarhunvadelmaa; koristeellista koreanpihtaa; suuria, runsaskukkaisia ja talvenkestäviä alppiruusuja; ruukussa kasvatettavaa miniraparperia; piikittömiä, ohutkuorisia karviaisia; istutuksiin sopivia lyhytkasvuisia havuja; daalioita, joiden kukat ja mukulat ovat syötäviä ja paljon, paljon muuta. Ilta päättyi kiertelyyn myymälän puolella, ja monenlaista kaunista ja tuoksuvaa tarttui mukaan kotiin vietäväksi, erityisesti kun osallistujille tarjottiin mukava ostoetu.

Kevään lämpenemistä odotellessa voi puutarhakuumettaan lievittää vaikkapa piipahtamalla Viherlassilan puutarhamessuilla maalis-huhtikuun vaihteessa.

Kiitos Silja ja Mika Lassilalle innostavasta tilaisuudesta! Oikein hyvää kevättä!

Illan esitelmöitsijät: Juho Haapasalo               ja Silja Lassila                                

« Takaisin Ajankohtaista -sivulle