Neulomakerho kesälaitureilla, 31.7.2018 Kulho

Helteet eivät hellitä, mutta muu toiminta jatkuu suunnitellusti. Neulomakerho kokoontui tänään Kulhon laiturilla, Santran luona. Lämpöä yli 30 astetta ja tuuli nollissa. Veneellä haettiin askartelijat paikalle, yhteensä heitä oli 9 kappaletta. Alkuun juotiin kahvit talolla, terassilla. Näyttää siltä, että käsitöiden ohella tapahtumat ovat sosiaalisia kokoontumisia. Kolme varttia meni jaaritteluissa ennen kuin päästiin käsitöiden pariin. Tosin sinäkin aikana käsityöt ja tekemiset olivat vahvasti esillä keskustelussa.

Kahvitusta Bråvallan terassilla

Laiturille oli tuotu sohvat ja tuolit mukavaa istuskelua varten ja viilentäviä juomia oloa helpottamaan. Osa kerholaisista kävi välillä uimassa. Tosin vesi oli lähes ilman lämpöistä, mutta hetken helpotusta sekin toi helteeseen.

Uimareita, taustalla Pitkäsalmi

Ja kun alkuun oli päästy, niin yhdessäoloa jatkettiin sen verran, mitä kahvitus ajasta vei. Jo tässä vaiheessa suunniteltiin myös seuraavan kesän tapaamisia.

Kotimatkalle lähdettiin venekuljetuksella Papinsaareen. Ja kahden viikon päästä tavataan taas kesäkauden viimeisellä laiturifestarilla Korterannantiellä.

Venekuljetusta, takakannella

« Takaisin Ajankohtaista -sivulle