Neulomakerho Korona-aikaan, 24.3.2020

Neulomakerho on kokoontunut jo monta vuotta ja taukoja ei ole paljon pidelty, eikä pidetä nytkään. Mokomakin virus ei estä meitä pitämästä neulomakerhoa.

Neulomakerho pidettiin sovitusti tänään 24.3.2020 kello 18-20, jokainen sai vapauden pitää sen omalla kotisohvallaan. Edelleen kaikki kotityöt oli kiellettyjä neulomakerhon aikana ja keskityttiin vain olennaiseen eli kerhoiltaan. Kovin hiljaista tämä oli tällä kertaa, mutta toisaalta keskityin työhön eikä paljon purkamista tullut. Normaalistihan ensi eka tunti tehdään ja sitten toinen tunti puretaan, mutta sekään ei haittaa hauskassa seurassa. Oltiin sovittu, että kaikki laittavat tekemisistään kuvia ja sitten voidaan arvuutella, mikä kuva on kenenkin.

Kuvissa on joitain valmiita, joitain juuri aloitettuja töitä, toisilla sovitusvaihe menossa, toinen tekee vanhoihin varsiin uudet terät, kolmannella menossa sukat hyvälle Powerin myyjälle, neljännellä kaaos lankoja odottamassa kutojaa, viides jo solmuilee joulukortteja ja kaikilla suuri tekemisen riemu! Voi miten ihanan kuvasaaliin saimme aikaan. Ihastellaan nyt näin netin välityksellä ja hiplataan näitä sitten, kun saamme olla yhdessä. Kaikille iso kiitos, että tulitte mukaan neulomakerhoon tänäänkin.

Piia

Ja tässä kuvat (yhden arvaan):

« Takaisin Ajankohtaista -sivulle