Asukasbudjettiäänestys on päättynyt, 2.10.2020

Turun ensimmäisen Asukasbudjetin äänestys on päättynyt, äänestystulokset ovat selvillä. Hirvensalo-Kakskerta -alueella äänestäjiä oli 374, tultiin kolmanneksi alueeksi, edelle pääsivät Nummi-Halinen 515 ääntä ja Maaria-Paattinen 412 ääntä.

Omalla alueellamme äänestykseen päässeitä suunnitelmia oli 22. Eniten ääniä saaneet olivat oma ehdotuksemme Kakskertatalon energiaremontti ja Merellinen puistoalue Hirvensaloon, molemmat saivat 79 ääntä. Näiden budjetit olivat 17.000 € ja 80.000 € eli yhteensä 97.000 €, mikä jäi alle alueelle varatun määrärahan 100.000 €.

Seuraavaksi selvitetään toteutettavat suunnitelmat. Kaupungin asiantuntijat muodostavat eniten ääniä saaneista suunnitelmista kokonaisuudet, jotka mahtuvat alueen budjettiin. Jos suoraviivaisesti edetään, niin nämä kaksi hanketta mahtuvat oman alueemme budjettiin ja tulisivat siten toteutettavaksi. Odotellaan lopullista päätöstä.

Hirvensalo-Kakskerta -alueen äänestystulokset löytyvät tästä linkistä https://asukasbudjetti.turku.fi/processes/budjetti-2020/f/2/budgets/2/projects

KIITOKSET KAIKILLE HANKETTAMME ÄÄNESTÄNEILLE!

« Takaisin Ajankohtaista -sivulle