Neulomakerho kotisohvilla, 2.3.2021

Jälleen jouduimme tekemään muutoksia koronarajoitusten johdosta neulomakerhon toimintaan eli kokoontumiset katkaistiin Kaksertatalolta ja siirryttiin takaisin kotisohville niin kuin viime keväänäkin kävi.

Itse meinasin myöhästyä soffatreffeiltä, kun töiden päälle ruokailu vähän venyi, mutta ehdinpäs. Ihanaa oli huomata, että te muutkin olette siellä ajatuksella mukana. Sähköpostiin ja whatsapp-viesteihin on tullut mukavia kirjoituksia ja kuvia puuhasteluista.

Marita on pitäytynyt kirjojen parissa, kun ei pysty nyt kutomaan, mutta lähetti kannustavan viestin kaikille, että tehkää te käsitöitä ja hän lupasi palata käsitöiden pariin myöhemmin. Pia ja Susu olivat puhelimien kautta jutuissa samalla, kun viettivät omilla tahoillaan neulomakerhoa. Pia jaksaa toipilaanakin vääntää sukkaa ja Susulla on jo tulossa jämälankasukkaa joululahjasäkkiin ja jotain kesäistä nuttuakin pukkaa. Tuumaili lisäksi, että käyhän tämä etänäkin. Marja laittoi kuvan todella pitkävartisista sukista, joita on kutonut ja kutomassa ja toivoo, että pian olisi aika parempi, jotta voitaisi tavata. Marialla on jo kesä mielessä tekemällä kesäsukkia, mutta myös lapaset vielä tulollaan. Tähän talveen vai ensi talveen? Liisa tekee saaren toisella puolella sukkaa ja vauvan potkupuku kuulemma odottelee neuvoja ja ohjeiden oikolukijaa. Onerva on kaivanut esille kauniin langan ja odottelee selvästi inspiraatiota. Aika on kulunut puhelimessa kouluaikoja ja opettajia muistellessa. Santralla on menossa jälleen aikamoinen jämälankaprojekti ja kaikki langatkaan eivät ole vielä kuvassa. Itselläni on jälleen monta työtä menossa yhtaikaa eli omat sukat tulossa viimevuoden lahjalangoista, eli paljon iloa ja tunteita mukana. Lisäksi Nallesta (kiitos lahjoituslangasta) tulossa yhdet sukat lisää VPK naisten sukkaprojektiin operaatio ruokakassi. Siniharmaasta haaveilen itselleni huivia.

Ihanaa, että lähditte jälleen kanssani mukaan kotisohville neulomaan. Pidetään itsemme terveinä ja ”nähdään” jälleen kotisohvilla kahden viikon päästä. Jos et ole neulomakerhon kotisohvasähköpostilistalla ja haluaisit mukaan, niin laita minulle viestiä, seuraavalla kerralla lisään sinutkin listaan ja saat etukäteen viestiä, mitä haluaisin kuulla ja nähdä teiltä. Aurinkoa kaikille!
-Piia-

Ja aikaansaannokset tekijöittäin tekstin mukaisessa järjestyksessä:

« Takaisin Ajankohtaista -sivulle