Kesäneulojaiset 5

Lääh ja puuh mäki ylös. Onerva asuu komean mäen päällä kalliolla ja sinnehän oli päästävä viettämään kesän viimeistä neulomakerhoa. Ihana aurinko lämmitti meitä talon takana terassilla ja omenapuun kätkössä. Onerva oli tehnyt herkullista piirakkaa, joten ensin kahviteltiin ja sitten neulomukset esiin. Puikot kävivät ja kutojat saivat välillä olla kippuralla hauskoja tarinoita nauraessa. Ilon itku valui silmäkulmista ja miten siinä sitten kävikään, melkein tuli itku pitkästä ilosta, kun omenapuu rupesi pommittamaan ompuilla. Ainoat, jotka saivat kolhuja, olivat onneksi vain omenat. Aika meni sukkelaan ja emäntä juoksi edestakaisin kahvin ja vesipannun kanssa ja piti vieraat eväissä.

Kiitos Onerva järjestelyistä ja suuri kiitos teille kaikille, jotka olette olleet mukana kesän neulojaisissa. Olemme saaneet viettää monta iloista ja ahkeraa iltaa.

Syksyllä jatketaan 13.9. kello 18 Kakskerran kirkolla, jossa Outi Kauppi on kertomassa meille tarinoita puikkojen ahkeroidessa. Kirkkokerran jälkeen jatkamme Kakskertatalolla joka toinen tiistai parittomilla viikoilla kello 18-20.

Ihanaa kesän jatkoa vielä kaikille!

-Piia-

Onervan ihanuuksia - kuva pihalta

« Takaisin Ajankohtaista -sivulle