Sadonkorjuupäivä, 16.10.2022

Perinteiseksi muodostunutta sadonkorjuupäivää vietettiin Kakskertatalolla harmaana sadepäivänä, mutta sisällä talossa oli varsin iloinen ja lämmin tunnelma. Tämän vuoden maistiaisten teemana oli villiyrtit/yrtit. Tarjolla oli erilaisia levitteitä dipattavaksi kasvisten kanssa tai keksien ja siemenleipien päälle, sienipiirakkaa ja kasviskeittoa. Keittiön puolella löytyi lisäksi kahvia piirakan ja pikkuleipien kera.

Maistiaispöytä valmiina odottamassa kävijöitä

Jälkipalaksi kahvia Elinan tarjoilemana

Myyntipöydissä oli Kakskertaseuran erilaisia myyntituotteita: kalenteri 2023, sukkia, viirejä, pikkujouluihin pääsylippuja, tarroja ja Kakskerta 2 kirjaa. Partiolaisilla oli myynnissä joulukalentereita ja kortteja. Marjalla oli myynnissä monen kokoisia sukkia, Ramilla puusta valmistettuja käyttöesineitä ja Piialla karkkipaperipussukoita ja kanittajia.

Myyjät ja tuotteet paikoillaan, ostajiakin on jo paikalla

Talolla riitti väkeä koko päiväksi ja niin maistiaiset, kahvit kuin myyntituotteetkin tekivät kauppansa. Kiitos kaikille teille, jotka olitte tekemässä päivää ja teille, jotka sateesta huolimatta innostuitte tapahtumasta ja tulitte paikalle.

-Piia-

« Takaisin Ajankohtaista -sivulle